onsdag 15. februar 2012

Angående varslingstjeneste

Pr 15.2.12 er vannspeilet på Tunhovdfjorden 716,85 meter over havet , for orden skyld kan jeg opplyse om at vannspeilet skal ligge fra ca 734 og ned til 716 MOH. Dette betyr at pr i dag er Tunhovdfjorden kraftig nedtappet , men dette har altså sine årsaker!Kraftprodusentene har i hvertfall noe å skylde på i år.

Jeg reiser til Tunhovd Torsdag kveld , og det vil etter helgen komme bilder av både vann og forhåpentligvis fisk!

7 kommentarer:

tunhovdfiskeren sa...

Magre greier på Tunhovd , fjorden er så nedtappet som den kan bli. Fiske på Øygardsgrend var så og si umulig pga isforholdene! Dessverre.

Anonym sa...

Hei, vi vurdert en tur opp 2 helg i mars. Vi har ikke vært der før og regnet med å ligge på familecampen. er det i det område det er umulig å fiske i?
vi du anbefalle oss å finne et annet sted nå?
og komme tilbake til tunhovd ved en senere anledning. Magne

tunhovdfiskeren sa...

Fra området ved campen så er det LANGT å gå til vann for å si det slik. Det fiskes på isen nede ved Storneset , der er det noe kortere til vann og sikkert greit å gå. men er en mil å kjøre fra campen da. Ellers er Pålsbu fjorden full , men har ikke hørt om noen som har prøvd der enda , men er jo bare å ta en tlf til campen event de vet sikkert om det blir fisket der.

Anonym sa...

Hei
Jeg prøvde fiskelykken på Tunhovdfjorden i helga. Det ble ca 100 røyer og en fin ørret på over kiloen.
Håper isen holder til Påske
Arvid

tunhovdfiskeren sa...

Hei Arvid. Fisket du ved Storneset da? jeg var en tur på Tunhovd i helga , isen så veldig råtten ut nå og var åpne råk flere stede så med dette været tror jeg neppe det blir mye isfiske til påsken.

Anonym sa...

Hallo! Første økta var ved Storneset,det var magre greier. Har aldrig hvert spesielt heldig der. Har fisket på Tunhovdfjorden i 40 år og har best erfaring med pilking i grunne viker. Det blir mye småfisk men også en del flotte røyer. Tror jeg tok mere fisk enn alle andre tilsammen som sto ved Storneset. I Påska tar jeg med kastestanga. Mvh Arvid

tunhovdfiskeren sa...

For 15 - 20 år siden var det mye fisk i grunne viker som du sier , men i hvertfall i nord enden så har det dalt veldig , liker meg best ved Øygardsgrend nå. Nå ser vi frem i mot båtfiske :) Fjorden kommer til å bli tidlig full i år og det er gledelig.