mandag 24. juni 2013

Da er vi tilbake fra Tunhovd , med noen fine fisker!

Dagene går fort og vips er vi tilbake i hverdagen igjen. Men vi har hatt noen fine dager på Tunhovd ,Vi fikk vel ett sted mellom 20-25 fisk ombord i varierende str. Av disse beholdt vi 3 fisker på henholdsvis 3,3 , 2,3 og 1 kilo! Skal ikke klage på det ! Forøvrig så vi ett par klare tjuv garn utpå.....ei lita umerka kondensflaske holder itte...neste gang så åker dem opp!.....Men morro var det , med en tur med go vær så og si hele tiden , at vi fikk en skikkelig Fransk regnskyll på Fredan gjorde det egentlig bare ekstra moro...Vi satte opp kalesjen og fyrte opp primusen , blei nesten hjemmekoselig det :).....Vel her kommer noen bilder og vids fra turen...flere dukker opp etterhvert.....skitt fiske så lenge :)















Vi bli oppdatert!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, flott fisk. Hva fisker dere med og på hvilken dybde? Når på døgnet bet storfisken?

:)

tunhovdfiskeren sa...

Hei....fisker mest med rapala av en eller annen variant i lengde 9-13cm. Overflatedorging. Vi fikk de på natta.

Anonym sa...

Grattis med flotte fangster! Har selv hytte ved Pålsbufjorden og har forsøkt noen dorgeturer i Tunhovdfjorden uten og få noe og snakke om.. Har du noen tips om hvor i fjorden det blir tatt de største ørretene? Må snart få slått persen min på 2,0 kg tatt i Pålsbu 2007..!

Mvh Morten Schou

tunhovdfiskeren sa...

Selvom man har noen favorittplasser så tror jeg man kan få fisk nesten hvor som helst. Men fisker man på dagtid så ville jeg holdt meg ett godt stykke fra land i hvertfall.men Tunhovdørreten kan være sær , og til tider gå dypt , så utover flaks er det mange andre faktorer man også må ha på sin side. men prøv gjære i dårlig vær , skal helst være litt vind , er min erfaring.