tirsdag 20. august 2013

Ryktene skal ha det til......

At ett par stykker fra Buskerud har fått ett enormt antall med fisk fra 3,5 - 9 kg på en i mine øyne litt suspekt måte , og forøvrig også en ulovlig måte! man hører også at all fisken skal være slått i hjel , og at det dreier seg om ett to sifret antall fisk. Synd hvis så mye fin gangsfisk er kakket ! Men får jo håpe at det ikke stemmer.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fa**n det er ikke gøy å lese om sånt! Vi har hytte ved storneset og har i helgen observert et par stykker som har satt sinnsykt mye garn, det var nesten ikke plass til våre 2 små garn - sperret jo av hele sundet....Om det er disse to som også har tatt storfisken på suspekte måter, synes jeg det er veldig trist.

tunhovdfiskeren sa...

Ja , det er tiden for garnfiskerene nå. personlig liker jeg ikke garnfiske etter stor ørret i det hele tatt. Jeg skal oppover om ett par dager ,og hente meg en stor en...på stang....:*P

Anonym sa...

Hei. Enig at det er synd såpass mye stor fisk blir tatt opp med garn. Har altfor mange timer utpå vannet her i år uten en eneste over 2 kg. Men hvis du får stor fisk så tar vel du opp fisken du også? Ser argumentet mot å ta opp veldig mange i garnet, men får du en rugg er det vel godkjent å ta med seg den hjem? Er vel antallet og måten det ble gjort på du ikke liker?

tunhovdfiskeren sa...

Det er greit at de som har rett bruker retten sin , men når man setter 40-50 garnlenker på ett lite område så må det bli tatt veldig mye fisk , både små og store. Jo vi tar med fisk vi også , men feks i vår så fikk vi ryndt 30 fisk og tok med fem.....