mandag 13. juni 2011

Turen gikk ikke helt etter planen....

Torsdag 9.6 satte jeg og kamerat Runar nesa mot Tunhovd , optimistiske var vi og gledet oss stort til å få båten på vannet! Etter en matbit på Veggli bar det videre , nedover langs Norefjord skjeddet det som IKKE skal skje , hjullageret på hengeren gikk føyken.


Var ingen vei utenom , assistanse måtte tilkalles , og Nore Auto på Rødberg var på plass innen kort tid! Men det hjalp ikke oss , deler var ikke å oppdrive før pinse så båten ble stående på Rødberg , hvor den fortsatt står i påvente av reperasjon!

Turen ble allerede her veldig ødelagt , men vi prøvde å være positive og bar småbåten på Tunhovd de drøye 100 meterene det var ned til vann! Men så var det været da , enorme mengder vann bøttet ned neste dag. Tunhovdfjorden steg meget fort og vil vel være full innen en uke , men med så rask stigning så blir det mye "bråta" i vannet også , så turen hva fiske angår ble håpløs. en pinne på snaue 400 gram + noen smånapp var resultatet...Vi får bare vente på neste anledning , og håpe at vi er mer heldige da! Ludoslaget på kvelden ble dog vellykket! :)
Avslutter med noen bilder.



Ingen kommentarer: